iPad perämies Mac Pakkaus Mac iPad muunnin, iPad Mac siirtää, Mac DVD to iPad.
English France German Netherlands Italian Spanish Português Hungary Czech Romania Latvian Lithuanian Polish Turkish Greek Danish Swedish Norwegian Finnish Russia Japanese Korean Thailand
Paras iPad perämies Mac

 

siirto iPad Mac Mac iPad perämies sisältää 3 tehokkaat työkalut: iPad video muunnin for Mac, DVD iPad muunnin ja iPad Mac siirto. Se on ammatillinen package iPad ohjelmisto erityisesti valmistettu iPad käyttäjää Mac.


Kaikki videoita ja musiikkia eri lähteistä voi pelata iPad Pro/iPad air/iPad mini/new iPad ja lukuisia kuvia voi selailla iPad kun oma Mac-iPad transfer software tuote!

iPad mate for Mac
iPad perämies Mac toiminnot

     

  • iMac iPad Mac siirrolla voidaan nopeasti siirtää, kopioida, kopioida ja hallita musiikkia, videoita, kuvia, podcasteja ja tv-ohjelmat iPad Mac jopa ilman iTunes. Kaikki alustat yhteensopivia iPad Pro/iPad air/iPad mini/new iPad tuetaan. uusin päivitys tukee iPhone, iPod nano 5G.

  • iMac DVD iPad muuntimen for Mac on helppo käyttää ja tehokas DVD iPad muunnin iPad Pro/iPad air/iPad mini/new iPad, iPod classic, iPod nano, iPod nano 5G, iPod touch, iPhone 8,7 Plus/6S/5S. Se voi helposti muuntaa lähes kaikenlaisia ​​DVD elokuvia iPad video MP4, MPEG-4 AVC ja iPad audio MP3-ja M4A, AAC ja uusin MPEG-4-videon koodaus teknologiaa.

  • iMac iPad video muunnin for Mac voi muuntaa lähes kaikki suosittuja video-tiedostoja kuten AVI, DivX, XviD, WMV, MPEG, MPG, DAT, RM, MOV, ASF, VOB, FLV jne.

  • Siirrä musiikkia, videoita, valokuvia TV-ohjelmat ja podcastit iPad to Mac, iPad to iTunes.

  • Tuki erän muuntaminen.

  • Muunna kaikki leikkeet tai lohkoiksi.

  • Tuki sekä Power PC ja Intel Mac-tietokoneissa.

  • Tukee useita kieliä.

iMac iPad perämies Mac tarjoaa ihanteellisen ratkaisun iPad käyttäjät voivat muuntaa videoita, audios musiikkia, valokuvia to iPad ja iPad to Mac.

Käyttöjärjestelmä Mac OS v10.4 - 10.6
Suoritin PowerPC® G4/G5 tai Intel® suoritinr
Available HD space 30MB vapaata kiintolevytilaa asennusta varten
Display Super VGA (800 x 600) tai suurempi
iTunes iTunes 9.1 tai uudempi versio tarvitaan tukea iPad OS 3.2
iTunes iTunes 9.0 tai uudempi tarvitaan tukea iPhone OS 3.1, iPod nano 5G FW 1.0

 

iPad transfer Mac
Version V1.0
OS Mac OS
Hankinta $ 45.00
Muut Studio Tuotteet

3-in-1 Pack

iPhone sms transfer for Mac

iPad muunnin for Mac

Mac iPad Transfer

$45.00

iPad transfer software for Mac