iPad átalakító for Mac iPad átalakító for Mac OS - Átalakítás videók iPad Mac a szórakozási
English France German Netherlands Italian Spanish Português Hungary Czech Romania Latvian Lithuanian Polish Turkish Greek Danish Swedish Norwegian Finnish Russia Japanese Korean Thailand
Legjobb iPad átalakító Mac OS

 

iPad átalakító for Mac iPad átalakító for Mac egy speciálisan tervezett Mac verzió iPad átalakító, amely segít átalakítani MP4, H.264/MPEG-4 AVC, MP3, MKV, FLV, VOB, MPEG, MPEG2, MPG, M4V, RM, RMVB, WMV, ASF, 3GP, TS, MPV, WMA, 3G2, MOD, TOD, AVI és még HD videók iPad támogatott video / audio formátumot a Mac felhasználók számára. Sőt, az erős átváltási funkció, ez is támogatja konvertáló minden videókat iPod, iPhone.

A következő egy Interface e iPad átalakító Mac OS, hogy felhasználóbarát felület mondja Hogyan lehet átalakítani a videót iPad támogatott fájlok. Csak 3 lépés kap a iPad futtassa a videó az Ön favorate.

iPad átalakító Mac OS X
Mac iPad átalakító függvények

   

  Mac iPad video átalakító

 • Self-testreszabhatja a kimeneti videó fényerő, kontraszt, színtelítettség és hangerő. Ellenőrizze, deinterlacing, hogy a progresszív videót a váltottsoros forrás fájlokat.

 • Kap bármely részét a forrás file pontosan, vagy alkalomszerűen.

 • Ez a Mac iPad átalakító gondoskodik a funkcióját egyesülő összes fájlt választja egyetlen kimeneti fájlt.

 • Beállítható a képarány, és távolítsa el a fekete szélek könnyen és kap minden játékteret a videó segítségével a "Crop" funkcióval.

 • iPad video átalakító for Mac segítségével megtekintheti a hatása mind a forrás és a konvertált fájlok egyszerre közben állítsa be.

 • A néhány kattintás csak annyit kell tennie, hogy konvertálni a videó ezzel a iPad átalakító Mac.

 • Add hozzá vízjelet a kimeneti videó fájl.

 • Adja meg a leggyorsabb átváltási sebesség (> 400%), teljes mértékben támogatja az Intel kétmagos CPU-t, vagy PowerPC G4/G5.

Mint látható, a iPad átalakító Mac OS minden bizonnyal ideális szoftver, amely segít átalakítani videókat iPad szabadon a barátságos illesztő és gyakorlati feladatokat.

A iPad átalakító Mac, élvezheti a látvány a saját iPad Pro/iPad air/iPad mini/new iPad.
iPad Converter For Mac
Verzió V1.0
Támogatott OS Mac OS
Vásárlás $29.00
Egyéb termékek Stúdió

iPhone sms transfer for Mac

iPad Transfer for Mac

iPad átalakító for Mac

$45.00

   

iPad Converter For Mac